U zocht op: renovatie kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Albitum

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Onze knowhow wordt aangewend om u een duurzame oplossing te bieden in de verschillende dak-systeme

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Vg Projects

Bookmolenstraat 95 -9111Sint-niklaas

Coppejans Bouwgroep is een professionele totaalaannemer die u, vanaf uw bouwintentie tot uw instapklare droomwoning, een totaaloplossing biedt.

Isostone

Damstraat 195 -1980Zemst

IsoStone heeft meer dan 15 jaar ervaring met gevels. Wij werken voor particulieren, architecten en projectontwikkelaars.

Marimar

Landbeek 40 -1730Asse

MARIMAR bvba te Mollem / Asseis een dynamisch familiebedrijf ,gespecialiseerd innieuwbouw - verbouwing - renovatie Studie – Advies – Interieur - Coördinatie

Algrob

Breemputstraat 190 -1800Vilvoorde

ALGROB is een dynamisch bedrijf dat actief is in verschillende marktsegmenten. We ontzorgen onzeklanten met gerichte oplossingen en ondersteuning bij projecten in productie en bouw.

Acm Bouw & Renovatie

Torrestraat (stg) 74 -9200Dendermonde