U zocht op: renovatie kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Kunstwerkstede Goossens

Meerbos(wic) 16 -9260Wichelen

meubel- en interieuratelier GOOSSENS bvba - home MEUBEL- EN INTERIEURATELIER GOOSSENS bvba Beste bezoeker, Op zoek naar een specialist in het vervaardigen van alle maatwerk, in houtsoort naar keuze, volgens uw of ons ontwerp Ik g

Archion

Halve Dreef 11 -9080Zeveneken (lochristi)

Archion staat voor architecturaal ondernemen. Wij bieden u een aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering en doen zowel aanneming als coördinatie.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.