U zocht op: renovatie keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Volkswerken

Hellegatstraat 9 -2590Berlaar

Wij staan in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Driesmans En Co

Diestsesteenweg 394-398 -3010Leuven

Driesmans, al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Maatwerk is onze standaard, kwaliteit onze norm.

Huyghe & Zonen

Achterstraat 55 B -3080Tervuren

De renovatie van een huis tot een thuis vraagt om een professionele aanpak. Huyghe en Zonen is al meer dan 30 jaar lang gekend als een betrouwbare partner voor renovatiewerken

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Baeten - Van Es

Nieuwstraat 41 -2840Rumst

Baeten - Van Es biedt totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, of kantoor . Of realisatie van uw aanbouw.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.