U zocht op: renovatie keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Swaab

Groene Wandeling 6 -2550Kontich

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovatiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies.

Volkswerken

Hellegatstraat 9 -2590Berlaar

Wij staan in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Dayo Verhuur

Liersebaan 276 -2240Zandhoven

Schrijnwerkerij Jo Nys

Hoebenschot 23 -2460Kasterlee

JO NYS, Schrijn- en timmerwerken. JO NYS Schrijn- en timmerwerken schrijnwerker, hout, houtwerk, interieur, binnendeuren, renovatie, nieuwbouw, keukens, trappen, schrijnwerkerij, schrijnwerkers, nys, parket, dakwerken, daktimmer, timmerwerken, keuken