U zocht op: renovatie op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Maldex

Hooiwege 38 -9940Evergem

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Thyssenkrupp Encasa Huislift

Buchtenstraat 9 -9051Sint-denijs-westrem

Gemakkelijk de trap op en af met ThyssenKrupp Encasa trapliften.Natuurlijk wilt u onbezorgd blijven genieten van uw woning, van het comfort en de privacy van uw eigen huis! Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Uzin Utz Belgie

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren (Uzin).Machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking (Wolff). Afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket (Pallmann).

Uzin | Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 A -9051Sint-denijs-westrem

Hoogwaardige producten en systemen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking en houten vloeren. UZIN is een merk van Uzin Utz België nv.