U zocht op: renovatie van rioleringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antwerpse Ruimdienst

Sassenhout 21f -2290Vorselaar

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Bouwbedrijf Nagels

Jules Moretuslei 492 -2610Antwerpen

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Bondt

Wilgendaalstraat 92 -2900Schoten

Hmp & Co

Koloniestraat 42 -2930Brasschaat

Www.renoveer.be

Wandelweg 85 -2980Zoersel

Na 10 jaar de eenmanszaak "Renovatiewerken Beyrens M." te runnen, richt zaakvoerder Michael Beyrens deze bvba op. Dit doet hij samen met de mensen waar hij reeds jaren mee samenwerkt en allemaal gespecialiseerd zijn in het verbouwen van woningen...

H.p. Renova

Gandhilaan 100 -2660Antwerpen

:: H.P renova :: elektriciteit en algemeene bouwrenovatie :: H.P renova :: elektriciteit en algemene bouwrenovatie terrassen elektriciteitswerken elektriciteit chape chapewerken bezetten vloeren badkamers renovatie tegels bezetten heraanleg oprit win