U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swaab

Groene Wandeling 6 -2550Kontich

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovatiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Albitum

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Onze knowhow wordt aangewend om u een duurzame oplossing te bieden in de verschillende dak-systeme

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Dakwerken Van Elshocht

Altenastraat 49 -2550Kontich

renovatietraject, hellende daken, gevelbekleding, dakgoten, isolatie,

All Decor

Duffelsesteenweg 137 -2550Kontich

Bij All Decor in Kontich vindt u een ruim aanbod voorzetrolluiken in aluminium of PVC. Onze rolluiken beschermen u tegen koude, regen, wind, hitte, inbraak, geluidshinder, inkijk en lichtinval.

Waver Construct

Singel 4a -2550Kontich

Waver Construct is gespecialiseerd in verandabouw, wintertuinen, hobby serres maar ook renovaties en reproducties met aluminium profielen. Verandabouw, wintertuinen en hobby serres op maat.

Intergroup Services

Kartuizersweg 1a -2550Kontich

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de herstelling en renovatie van industriële vloeren. Dankzij deze expertise kunnen we u bijstaan in al uw specifieke vragen. We geven u graag raad bij de keuze van het juiste product.

De Witte Keulemans

Ooststatiestraat 68 -2550Kontich

Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing.

Country Meubel Design

Oude Waarloossteenweg 63 -2550Kontich

Meubelmakerij vervaardigen van houten (massieve) meubelen en algemene houtbewerkingen. Verkoop van oude en nieuwe grenen meubelen. Logen(verwijderen van verf op meubelstukken).

Westpoort

Keizershoek 350a -2550Kontich

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Taxandria

Herman De Nayerstraat 3 -2550Kontich

Taxandria: als algemene bouwonderneming een betrouwbare en solide bouwpartner. Wij realiseren totale bouwprojecten, appartementen, winkels, villa`s, woningen, tankstations, verbouwingen en schrijnwerk.

Nijsten Stefan

Bochtstraat 46 -2550Kontich

Nijsten Stefan bvba, opgericht in 1989, gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kasten op uw maat. Voor informatie, neem contact op met mij en we maken een afspraak.Dankzij een jarenlange ervaring, moderne productie methodes en een persoonl

Gf Hoogwerkers

Prins Boudewijnlaan 9/11 -2550Kontich

Group-f is een gespecialiseerd bedrijf dat doelgerichte oplossingen aanbiedt, wanneer u werken gaat uitvoeren op hoogte.Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit in dienstverlening en een uitgebreide verhuurvloot.

Layher

Mouterij 6 -2550Kontich

Het Layherr concern is wereldwijd de toonaangevende producent van systeemsteigers.Op deze site vindt u een compleet overzicht van het productassortiment, brochures, catalogi, montagehandleidingen, prijslijsten, etc. van Layher b.v. (Nederland)

A. Van Den Bosch Dakwerken

Neerveld 10 -2550Kontich

Vandenbosch is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in dakwerken.Ook loodgieterij en het plaatsen van sanitair en verwarming behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

Pds - Algemene Wooninrichting

Hoogbunderlaan 22 -2550Kontich

P.D.S Algemene wooninrichting is reeds actief sinds 1973 en kan de meest uiteenlopende schilder en decoratie technieken vakbekwaam uitvoeren voor zijn klanten. Wij zijn dan ook een erkend schilder door Sikkens.