U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schrijnwerkerij Vangoidtsenhoven

Oudestraat 1 -3450Geetbets

Schrijnwerkerij Vangoidtsenhoven werd opgericht in 1990 door Vangoidtsenhoven Luc, Johan en Willy en is gespecialiseerd in algemeen schrijnwerk, totaalrenovatie, etc.

Jacobs Verwarming

Dorpsstraat 55 -3390Tielt-winge

Plaatsen van verwarmingselementen en ketels. Alles voor uw verwarming, regio Diest Tienen Leuven werkzaam regio diest tienen leuven verwarming stookolie aardgas vloerverwarming centrale verwarmingsinstallaties gehabiliteerde aardgas installateur cond

T Dakdekkertje

Lewastraat 5 -3440Budingen

Renovatie van dakbedekking zowel in hellende als platte daken en bouw van daktimmerwerken-zinkwerken goten en afvoerbuizen.

Corvers Frans

Borgtstraat 102 -2430Vorst

Bent u als openbaar bestuur op zoek naar een ervaren dakwerker voor de restauratie van een historisch dak? Of zoekt u als aannemer, architect of particulier een ervaren dakwerkersbedrijf dat klaar staat om de handen uit de mouwen te steken voor u.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Ludo Ulens

Droogveldstraat 4 -3404Landen

Ludo Ulens bvba uit Landen is uw specialist in ontstoppingen en rioleringswerken, en dit in de ruime regio rond Landen, Sint-Truiden, Tienen en Tongeren.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.