U zocht op: repareren pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

M.c. Machines

Europaweg 29 -3560Lummen

Ontwikkeling en productie onder één dak. Machinebouw van begin tot einde in eigen beheer.M.C.Machines staat voor kwaliteit en service

Pumptech

Nieuwlandlaan 12d -3200Aarschot

PumpTech is ontstaan uit specialisten in pompen met 80 jaar ervaring in pompen en pompinstallaties.

Karel Willems

Industrieweg (h) 51 -3980Tessenderlo

Onze service gaat verder dan de installatie

Global Technical Services

Attenrodestraat 57 -3391Tielt-winge

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van technische installaties, warmtepompen ....Ook voor staal- en RVS- constructies kan u bij ons terecht!Alles wordt met evenveel zorg en professionalisme behandeld!

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

A.v.k. Service

Aarschotsebaan 42 -2235Hulshout

Wij beschikken over een eigen studiedienst die zorgt voor een eigen ontwerp, calculatie en verdere uitwerking van het project tot en met het uitvoeren ervan. Wij geven zowel service aan privépersonen als aan bedrijven en KMO‘s.