U zocht op: repareren ventilatoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

Auto Electro Andries

Grote Baan 79 2 -9100Sint-niklaas

Wij voeren herstellingen uit aan air-conditioningsystemen van onder andere Webasto, Hispacold, Konvekta, Thermoking en Sütrak. Onze grote voorraad herstellingsonderdelen voor personenwagens en autocars helpt ons hier bij.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Airconsult

Puursesteenweg 346 -2880Bornem

Verwarming Sanitair Airconditioning Filters Ontvochtigers Luchtreinigers Extractie Zonneboilers Warmtepompen Warmtepompboiler Ventilatie Schouwvegen Mazoutbranders stookplaatsen

Lambregt

Molenweg 97 -2830Willebroek

Bent u op zoek voor de aankoop of herstelling van uw elektromotoren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.U kan bij ons terecht voor AC motoren, DC motoren, Trommelmotoren,...

Integrale

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Aeropulmo

Industriepark Brechtsebaan 22 -2900Schoten

AeroPulmo staat voor de Latijnse woorden "lucht" en "long": deze nieuwe BVBA gaat energievriendelijke toestellen, "kunstmatige longen", produceren om geïsoleerde woningen, appartementen, KMO-gebouwen en scholen optimaal te ventileren.