U zocht op: restauratie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Boekbinderij Jansen

Drie Eikenstraat 200 -2650Edegem

Naast kunstgalerijen, kunstenaars, schrijvers en verzamelaars mogen wij door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak ook rekenen op een trouw cli?nteel van advocaten, bibliotheken & archieven, fotografen, studenten en particulieren.

Contour

Herentalsebaan 206 -2100Antwerpen

PassePartout Inlijstingen & Restauraties. De beste materialen, modernste machines, oude ambachtelijke technieken, onze ervaring en persoonlijk advies.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Platteau & Partners

Leeuwlantstraat 137 -2100Antwerpen

Specialist metalen bekledingen. Wij zijn geen klassieke dakwerkers en werken uitsluitend met metaal en kiezen daar bewust voor. Het laat ons immers toe te specialiseren en te investeren in machines en opleidingen voor ons personeel.

O.r.a. Liften

Koornbloemstraat 148 -2610Antwerpen

Wij zijn uw specialist in het aanpassen en bouwen van liften volgens de laatste veiligheidsnormen en volledig op maat.

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Werkstede Arcloza

Antwerpsestraat 178 -2640Mortsel

Hoofdpagina WERKSTEDE ARCLOZA BVBA Inlijsten & restaureren is 'ons' vakmanschap Werkstede Arcloza werd opgericht in 1933 en verzorgt al meer dan 68 jaar met fierheid het edel ambacht in eigen atelier. Sinds 3 generaties staan wij met vakkundig en per

Ict Nv

Plaslaar 38 -2500Lier

Een lederen auto-interieur van uitstekende kwaliteit voor een interessante prijs en met een snelle service

Persian Gallery

Hendrik Heymanplein 2 -9100Sint-niklaas

Smits

Brasschaatse Steenweg 173 -2990Wuustwezel

Bn Renovatie

Lange Elzenstraat 107 -2018Antwerpen

BN Renovatie Antwerpen - Aannemer renovatiewerken. We gaan voor kwaliteit en perfectie.

Algemene Aannemingen Van Laere

Antwerpsesteenweg 320 -2070Zwijndrecht

Van Laere beschikt over de erkenningen in de hoogste klassen voor de uitvoering van grondwerken, water- en wegenbouw, gebouwen, milieu technieken, kunstwerken en metaalconstructies.

Algemene Schrijnwerkerij Dirk Pemen

Antwerpsedreef 97a -2980Zoersel

Schrijnwerkerij Dirk Pemen Gespecialiseerd in algemene schrijnwerkerij te ZoerselHet schrijnwerkersbedrijf is sinds het begin als startend schrijnwerker-vakman uitgegroeid tot een volwaardige firma waar nu verschillende mensen tewerkgesteld zijn.

Van Dieven Sven

Valaardreef 7 -2610Antwerpen

Momenteel beschikken wij over een atelier van 150 m² met parking. Een vrachtwagen met laadklep. Een camionette op milieubewuste CNG brandstof. Layher steigers, goed voor om en bij de 300 m² veilig werken op hoogte. Hydro-zandstraal apparatuur.