U zocht op: roestvrij staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Testas

Jacobsveldweg 12 -2160Wommelgem

Als belangrijk voorraadhouder van halffabricaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal, heeft TESTAS als doel om kwalitatief de beste en meest uitgebreide dienstverlening in de distributie van deze halffabricaten aan te bieden.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Automatic Spraying Systems

Wolfstraat 68 -3570Alken

AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in fonteintechnieken en beregeningstechnieken. Zowel het particuliere als het industriële gamma van fonteinen wordt door AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS geïnstalleerd. Voor het industriële gamma geniet he

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

New Unigraph

Deken De Bolaan 13 -8970Poperinge

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels ...

Contisteel

Industrieweg 3 -3550Heusden-zolder

Sinds 1989 is Contisteel de specialist in roestvrij staal. Wij leveren vanuit onze magazijnen Europese klanten hoofdzakelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Beva Metal - Metaalconstructie

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven.

Chromage Vleminckx

Roeselstraat 3 -3511Kuringen

Vleminckx bvba is al sinds 1948 gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van radiatoren van vrachtwagens, auto`s, heftrucks, locomotieven, tractoren, buldozers,...

Tekno - Lam

Vilvoordsesteenweg 94 -1120Brussel

Jacquet Benelux

Rue De L´abbaye 85 -4040Herstal

Beva Metal

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Zoekt u een metaalbedrijf dat garant staat voor de volledige projectopvolging van de werken in uw bedrijfsgebouwen of aan uw metaalconstructies? Met Beva Metal hebt u dat gevonden

Rb Solutions

Bruiloftstraat 55-57 -9050Gentbrugge

Specialist in aandrijfcomponenten

Alinco

Pachtgoedstraat 4 -9220Hamme

Alinco is gespecialiseerd in inox plaatwerk. Lasersnijden, knippen, plooien, rollen, zagen, lassen, schuren, borstelen, glasstralen en beitsen. Zowel toelevering als projecten; zowel maatwerk als series. Sectoren farmacie, voeding

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Inox Factory

Bergensesteenweg 388 -1600Sint-pieters-leeuw

Dl Inox

Ezelbrugstraat 106 -8930Menen

Amw Draai- En Freeswerk

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Bieboerke

Hundelgemsesteenweg 100 -9890Gavere

Introductiepagina Inox constructie en verkoop BIEBOERKE BVBA Hundelgemsesteenweg 100 9890 Baaigem Tel: 09/362.65.77 Fax 09/362.65.71 mailto:info@bieboerke.be

Hertecant Flanges

Lossing 22 -2260Westerlo

Hertecant Flanges produceert flenzen en smeedstukken volgens verschillende normen of speciale eisen van klanten. We kunnen flenzen aanbieden in verschillende roest vaststalen kwaliteiten of legeringen op Ni-basis, allemaal basismateriaal uit de EU.

Metaplast

Hundelgemsesteenweg 904 -9820Merelbeke

Raynaud

Steynstraat 174-176 -2660Antwerpen

onze producten zijn: strekmetaal met ruitvormige mazenin staal, verzinkt staal, aluminium en roestvrij staal 304Gewone en gevlakte uitvoeringvan grof tot fijn. Perfo-platen zijn voorradig in staal, verzinkt staal, aluminium, messing en...

Alpha Steel

Kleine Daalstraat 28 -1930Zaventem

Wl Constructions

Tabaksveld 4 -8650Houthulst

WL Constructions bvba is uw ideale partner voor inox maatwerk, koeling, airconditioningen warmtepompen. We garanderen U een sterke prijs/kwaliteit-verhouding en een uitmuntende service na verkoop. Wij zijn gespecialiceerd in zowel bestaande als nieu

Inox Systems

Vliegpleinkouter 46 -9030Gent

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Ortmans

Bois La Dame 2 -4890Thimister-clermont

Ortmans - contructions soudées - inox - alliages spéciaux -

Meeus Unlimited

Emiel Poetoustraat 19 -9030Gent

Ejot Benelux

Reedonk 19 -2880Bornem

EJOT Benelux staat de klant bij met professioneel advies in verband met de bevestigingproblematiek van in de ontwerpfase tot en met de uitvoering van een bouwproject.

Cronimet Belgium

Tiendenstraat 10 -3690Zutendaal

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Stappert Intramet

Rue Du Parc Industriel 5 -4480Engis

COTUBEL is gespecialiseerd in de opslag &de distributie van halfafgewerkteproducten uit roestvrij staal. Met meerdan 50 jaar ervaring is de firma COTUBELvandaag een befaamd en toonaangevendspeler in de distributie van pijpen

G & D Construct

Dreefvelden 48 -2860Sint-katelijne-waver

G&D Construct is een lasconstructiebedrijf metals specialisatie het aanmaken en plaatsen vanconstructies uit staal, roestvrijstaal of aluminium.

Inkonox

Venecoweg 15 -9810Nazareth

Met meer dan 15 jaar ervaring is Inkonox de partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal, aluminium en staal.

Presona Kestens

Walmersumstraat 1a -3380Glabbeek

Vandaag is Kestens Montage een dynamisch bedrijf met een vijftigtal geëngageerde en gemotiveerde medewerkers,gespecialiseerd inde bouw van metaalconstructies in staal, roestvrij staal of aluminium, interne transportsystemen, industriële montage,

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Fenixs Steel

Noorderlaan 29 -2030Antwerpen

FeNiXS Steel is een aandeelhouder en een wereldwijde handelaar in roestvrij staal. Wij zijn gespecialiseerd in overtollige primaire en tweede keus materialen van Europese fabrieken en servicecentra.

Granox

Koolskampstraat 61b -8830Hooglede

trappen, trapleuningen, staal en inox, borstweringen, hellende vlakken, lichte metaalconstructies

Her-tecant Flanges

Lossing 22 -2260Oevel

Hertecant Flanges N.V. produces flanges and forgings according different standards or customer special requirements. We can offer flanges in various stainless steel grades or Ni based alloys, all EU origin base material.

Euro-inox

Sleihagestraat(onk) 63 -8840Staden

Degrijse Konstructiebedrijf staat voor service en kwaliteit voor alle metaalbewerking, leidingswerk, inoxconstructies en algemene toelevering. :: DGC & DGI | Oostnieuwkerke ::

H.v.s.

Zuiderdijk 6-b -2310Rijkevorsel

HVS behandelt zwart staal (onbehandeld staal), thermisch verzinkt staal, sendzimir verzinkt staal, RVS (roestvrij staal) en aluminium.

Ducanox

Hagelandstraat 4b -3545Halen

Metaalverwerking (inox, metaal en aluminium)

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Measurex

Gasthuisbosdreef 28 -3700Tongeren

Home RVS Welcome to the R.V.S. Electronics bvba website. You are visitor : measurex, mx Europe, mxeurope, mxh, hmx, process control, honeywell, honeywell-measurex, measurex-honeywell, MX spare parts, spare parts, Quality Control System, paper, proces

Baeyens Glass & Inox

Chaussée D'alsemberg 147 -1420Braine-l'alleud

Egide Depecker

Rue De Lorcé 29 -4920Aywaille

Huys Tom

Nijverheidslaan 8 -8570Anzegem

metaal constructie containers hekkens inox metaalconstructie schuifpoorten metaalconstructie hekkens containers constructie metaal inox roestvrijstaal metaalconstructie schuifpoorten

Inoxco

Boomsesteenweg 85 -2630Aartselaar

Metallon

Oosterzelestraat 38 -9230Wetteren

Ims Belgium

Oudemanstraat 17 -1840Londerzeel

IMS Belgium: een leverancier voor al uw staal, roestvast staal en aluminium.Nu ook Prodec® superieur verspaanbaar rvs van Outokumpu

L.m.g.

Della Faillelaan 70 -2020Antwerpen

STOCKIST AND WORLDWIDE EXPORTER OF STAINLESS STEEL, ALUMINIUM AND SUPERALLOYS. LMG N.V., STAINLESS STEEL and ALUMINIUM roestvast staal, roestvrij staal, aluminium, koper, messing, stainless steel, superalloys, brass, cupper, rostfrei stahl, acier ino

De Kimpe

Kruishoutemsesteenweg 46 -9750Kruisem

De Kimpe NV is als industriële plaatbewerker gespecialiseerd in de verwerking van staal, roestvrijstaal en aluminium.

Voestalpine Sadef

Bruggesteenweg 200 -8830Hooglede

SADEF produceert voor diverse sectoren koudgewalste stalen (blank, voorverzinkt en roestvrij staal) profielen, montageklare componenten en systemen.

Mecarudi

Nestor Martinstraat 315 -1082Sint-agatha-berchem

Onze kleine werkplaats vervaardigd alle mechanische stukken uit staal, roestvrij staal, aluminium en kunststof volgens plan.

Easy Systems

Klaus-michael Kuehnelaan 3 -2440Geel

Easy Systems: Uw partner in interne transportsystemen en aluminiumconstructies op maat.

Staes.com

Nijverheidsstraat 48 -2260Westerlo

Verkoop en aankoop van nieuwe en gebruikte opslag- en productietanks in roestvrijstaal, staal en kunstof (polyester).

Demar - Lux

Finlandstraat 15 -9940Evergem

Groothandel en toeleverancier voor non-ferro metalen en kunststoffen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn onze troef.

Gestion - Management - Commercialisation

Rue De Hermée 245 -4040Herstal

Gemaco est une société de distribution et de transformation d'aciers inoxydables résistant à la corrosion sévère, de réfractaires, d'alliages de nickel et d'aciers alliés pour hautes et basses températures.

Ac-design

Moereind 109 -2275Lille

A.C. Design voor het plaatsen van meubelen, trappen, meubilair en zo veel meer!

Merksemse Metaalconstructie

Eugeen Meeusstraat 81-83 -2170Merksem

Het aanbieden van het volledige aanbod aan metaalbewerking aan lokale industrieën.Het vakmanschap aanbieden met de complete uitrusting zonder veel uiterlijk vertoon.Het verlenen van ruim pakket aan dienstverlening aan zeer aantrekkelijke prijzen

Lempereur

Rue Edouard Sarlet 39 -4051Chaudfontaine

Lannoo Konstruktie

Nijverheidsstraat 10b -8740Pittem

Onderhoud, herstellingen en werken in onderaanneming in verschillende bedrijven.Constructie van allerlei maatwerk in staal, roestvrij staal en aluminium.Industriële trappen, leuningen, bordessen rond machines.

Gillain En Co

Boomsesteenweg 85 -2630Aartselaar

De expert voor de voeding en de life sciences. Grootste voorraad van RVS componenten. Gratis deskundig advies.