U zocht op: roofing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

Bauw

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd.

Cedico Dak

Mallekotstraat 44 -2500Lier

Av.san

Antwerpsesteenweg 312 -2500Lier

Wij zijn een firma die reeds 21 jaar actief is in het vernieuwen of renoveren van uw woning.Ons doel betaat er in, U tevreden te stellen op gebied van het plaatsen van alle sanitair, verwarming, renovatie van uw badkamer of uw gehele woning.

N.v. Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

Janssens nv is gespecialiseerd in aluminum verandas met hoge thermische isolatie, zwembadoverdekkingen, aluminium orangerien en serres. Janssens Alusystems

Impasto

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier

Nieuwbouw & Renovatie Schilderwerken Kalkverven Binnen- en buitenafwerking (muren, plafonds, zolders) Gevelrestauratie Kaleiwerken Maatwerk van kasten Lichte schrijnwerken Afkasten van open haarden

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Veranda´s Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

tuinrelax - Home home barbeque tuinmeubelen Natuursteen Hout Metaal Gevlochten Textilène Kunststof accessoires Cinderella Living colors Summerset Parasols Parasolvoeten Royal Garden Hangmatten Paviljoenen Fonteinen bezoek ons Welkom op de website van

Citybuild

Berlaarsesteenweg 59 -2500Lier

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.