U zocht op: rubber leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Scancar

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal permanent bijgeschoolde medewerkers..

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

Nedelko Belgium

Prins Boudewijnlaan 49 -2650Edegem

Nedelko Belgium N.V. is sinds februari 1997 actief bezig met de directe import en distributie van hoogwaardige elektrotechnische materialen, elektronica componenten, veiligheidssystemen, codeersystemen en LED verlichtings produkten.

Arnout Erik

Statiestraat 151 -2070Zwijndrecht

Beltec

Paaiestraat 13 -2500Lier

Leon Smet

Frans Beirenslaan 305 -2150Borsbeek

Ons kliënteel bestaat voornamelijk uit gerenommeerde grote ondernemingen en KMO`s op zoek naar gespecialiseerde produkten. Deze ondernemingen zijn voornamelijk aktief in de chemische nijverheid, bouw en constructie, transport en de voedingsnij...

Carda

Tunnelweg -2845Niel

Uw groothandel in polyetherschuimen en toebehoren.Door onze hoge kwaliteitsnormen en onze lage prijzen blijft u gegarandeerd steeds terugkomen.Ontdek nu onze website met cataloog en webshop!

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.

James Walker Benelux

Mechanicalaan 14-16 -2610Antwerpen

De James Walker Groep is een dynamisch wereldwijd productiebedrijf dat een enorm assortiment producten en diensten aan nagenoeg elke tak van industrie levert.Ons succes is gebaseerd op onze expertise op het gebied van materiaal technologie – m

Arlanxeo Belgium

Canadastraat 21 -2070Zwijndrecht

LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie, had in 2013 een omzet van 8,3 miljard euro en telt circa 16.700 personeelsleden in 29 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 52 productievestigingen.

Bizbis

Van De Wervestraat 8 -2060Antwerpen 6

Ontwikkeling van 3D-beursconcepten, standenbouw, inrichting en museale projecten…

Hertel Industrial Services

Bijkhoevelaan 14 -2110Wijnegem

Ons bedrijf heeft na ruim een eeuw dienstverlening een sterke positie verworven in diverse marktsectoren, waaronder (petro)chemie, energiecentrales, voeding, farmaceutica en scheepsbouw.