U zocht op: rubber platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Philippe Jans

Ter Stratenweg 14 -2520Ranst

philippe jans - industriële dichtingen - joints - flexibels - afzuigslangen - compensatoren - compensateurs - industriel Philippe Jans industriële dichtingen en rubber dichtingen

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Keyen

Provinciale Steenweg 139 -2627Schelle

Winco Plastics

Klein Boom 11 -2580Putte

Serving the needs of the professionals representing all segments of the global plastics industry, plastics.com is the world's largest online plastics community with over 70,000 members and features technical advice, blogs, calendars, resources, artic

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Darubo

Industriepark-west 61 -9100Sint-niklaas

EPDM dakrubber is de gemakkelijkste dakbedekking voor zelfbouw. EPDM rubber wordt met eenvoudige hulpmiddelen verlijmd aan vrijwel iedere ondergrond.

Easyroof

SchaliËnhoevedreef 5f -2800Mechelen

Zelfbouwpakket voor platte daken in EPDM rubber, gemakkelijk zelf te plaatsen. Meer dan de helft goedkoper dan de dakwerker.

Xtraflex

Paaiestraat 13 -2500Lier

Xtraflex are proud to manufacture their products at their own state-of-the-art production facility in Belgium.

Bizbis

Van De Wervestraat 8 -2060Antwerpen 6

Ontwikkeling van 3D-beursconcepten, standenbouw, inrichting en museale projecten…

Beltec

Paaiestraat 13 -2500Lier