U zocht op: ruiten reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cleaning Solutions

Koebrugstraat 16 -9310Aalst

Cleaning Solutions is een familiebedrijf met als hoofdzetel gevestigd te Moorsel (Aalst). Wij staan in voor volgende activiteitenWassen van ruiten, Algemene schoonmaak, Reinigen van gevel, terras of opritten ...

Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

Cleaning Bellini

Brandstraat 5 2 -9140Temse

U kan bij ons terecht voor diverse Cleaning diensten van ruitenwassrij, tot professionele schoonmaak van gebouwen/bedrijven.

Adricom Cleaning

Felix Timmermanslaan 57 -2547Lint

S.t. Cleaning

Mutsaardlaan 75 -1020Laken

S.T. Cleaning is een jong groeiend bedrijf opgericht in 2008.Wij bieden uitstekende service en kwaliteit voor al uw schoonmaakopdrachten.Met onze jaren lange ervaring staan wij steeds tot uw dienst !

Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Belux Cleaning Services

Anatole Francestraat 115-121 -1030Schaarbeek

Overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Overtoom richt zich enkel tot bedrijven, diensten en vrije beroepen.

Tdc Cleaning

Nijverseelstraat 114 -1745Opwijk

Bij TDcleaning werken we enkel met het meest professionele materiaal en de beste industriële producten. Zo maken we uw woon- en werkomgeving op een optimale manier schoon. Wij geven u raad voor de aanvang van de werken en ook nadien.

Briljant

Hoek 23 -2850Boom

Briljant Glazenwasserij is een professionele firma sinds 1990, dus met jarenlange ervaring.De zelfwerkende patroon ziet er nauwlettend op toe dat alles piekfijn wordt afgeleverd. Daardoor kan onze firma pogen op een jarenlange klantenbinding.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Car Beauty Center

Veldkant 8 -2550Kontich

Professioneel autoverzorgingsbedrijf gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van wagens (particulieren en bedrijven) zowel van het interieur als van het koetswerk. Car detailing - Car Beauty Center

Interglass

Kaudenaardestraat 9 -1700Dilbeek

Interglass werd opgericht in 1993. Zijn jarenlange ervaring in de schoonmaaksector enerzijds, en de kwaliteit van zijn medewerkers en maken dat Interglass sindsdien uitgegroeid is tot een toonaangevende partner in de schoonmaakwereld.

Ruitenwasser Boes

Stijn Streuvelsstraat 65 -2627Schelle