U zocht op: ruitenwasserij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.

Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

Cadeco

Middelmolenlaan 175 -2100Deurne (antwerpen)

Algemene glazenwasserij - Specialiteit: werken op hoogte, opkuis aluminium, PVC, kalkaanslag, ... - VCA attest/attest hoogwerkers Algemene schoonmaak - Onderhoud burelen - Gebouwen - Gevelreiniging

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Van Biesbrouck Johnny

Simon Goossenslaan 37 -2960Brecht

Met de Softwash methode worden daken, gevels en terrassen milieuvriendelijk gereinigd.Ook het opkuisen van bouwwerven worden op een correcte, veilige manier uitgevoerd.Voor particulieren, winkels, horecazaken, kantoren en scholen

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

Serkon

Nieuwe Baan 44 -9120Vrasene

Zij staan dan ook garant voor de betere dienstverlening en kwaliteit, maken gebruik van de nieuwste schoonmaakprodukten passen het goede van vroeger en het beste van nu toe.Serkon staat voor Service & Kontrole.

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Cleaning Support

Jan Baptist Verlooystraat 5 -2020Antwerpen

Schoonmaakbedrijf met oog op veiligheid! Rope acces als dienst beschikbaar voor moeilijke schoonmaakopdrachten vb.

Aliane Cleaning

Van Amstelstraat 188 -2100Antwerpen

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

De Meyer Cleaning

Pachthoevelaan 17 -2180Ekeren

Professionele glazenwasser die al uw noden en wensen kan vervullen voor proper en streeploos resultaat. Of je nu de ramen wil wassen van je huis, appartement, bedrijf, school of andere. Wij zijn flexibel genoeg om de klus te klare

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.