U zocht op: rvs materiaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Contisteel

Industrieweg 3 -3550Heusden-zolder

Sinds 1989 is Contisteel de specialist in roestvrij staal. Wij leveren vanuit onze magazijnen Europese klanten hoofdzakelijk in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Chromage Vleminckx

Roeselstraat 3 -3511Kuringen

Vleminckx bvba is al sinds 1948 gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van radiatoren van vrachtwagens, auto`s, heftrucks, locomotieven, tractoren, buldozers,...

Schiedel Metaloterm

Centrum-zuid 3404 -3530Houthalen-helchteren

ventilatie,EPB,EPR,schoorsteen,natuurlijke ventilatie,mechanische ventilatie,CLV,shunt systeem,schiedel,bemal,lommel,rondo,absolut,kerastar,clv inox,inox - RVS,rookgaskanaal,beton,chamotte,keramiek,schoorsteensysteem,rookgasafvoer

Tourne Aluminium Products

Industrieweg 12 -3620Lanaken

TAP de partner voor het watersnijden van uw materialen zoals RVS, staal, aluminium, hout, marmer, etc... sedert 40 jaar een vaste waarde in producten voor talloze doeleinden.

Benvitec Holding Maatschappij

Koolmijnlaan 185 -3582Koersel

Group Benvitec is ook specialist in de totaalaanpak van industrieel leidingwerk of het nu traditionele materialen zoals gietijzer, staal en rvs of kunststoffen zoals hdpe, pp, ppel, pps in al hun mogelijke sterkteklassen betreft.

Raidho

Klein-heidestraat 6 -3670Meeuwen-gruitrode

Welkom op onze website, Raidho bvba - 2Laser wij willen ons als een one-stop shop profileren en beheersen een breed scala aan discipline`s van lasersnijden, lasergraveren, digitaal groot formaat printen, sublimatie, domeren tot frezen en plotten.