U zocht op: sandwichpanelen dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Naert Kristof

Hendrik Consciencestraat 9 -8770Ingelmunster

erkend plaatser van materialen van firma Isocab en Joris Ide, sandwichpanelen, isotherme constructies, diepvriesers, frigo's, dak- en gevelwerken.

Joris Ide

Hille 174 -8750Wingene

Belgische fabrikant van metalen dakpanplaten, profielplaten voor dak en wand, industriële hoge profielen, sandwichpanelen voor dak en wand met als isolatie PUR, PIR en Rotswol, Z-gordingen, rails en toebehoren voor schuifpoorten.

Vanwymelbeke

Heulestraat 54 -8560Wevelgem

Een dak op uw woning of bedrijfspand... het lijkt zo functioneel. Een dak beschermt ons immers tegen "weer en wind". Maar een dak is zoveel meer dan alleen maar functioneel.

Deiso

Hellestraat 17 -8800Roeselare

Stabic

Van Zantvoordestraat 16 -8700Tielt

Vandeginste

Kortrijksestraat 184 -8520Kuurne

Vandeginste bvba te Kuurne - sanitaire inrichting, centrale verwarming, resitrix EPDM, zink- en koperwerken, asfalt Vandeginste BVBA Vandeginste ,Vanbeginste,8520,Kuurne,Belgie,Vandeginste,verwarming,platte daken,loodgieter,cv,zinkwerken,zink,koperwe

Verhoye

Elbestraat 12 -8760Meulebeke

VERHOYE biedt u een ruime keuze aan diverse, hoogwaardig gegalvaniseerde en gelakte staalplaten of sandwich panelen om uw gevel een stuk mooier te maken.