U zocht op: saneringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Suez

Quai Des Usines 100 -1000Brussel 1

Suez de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Active Proprete & Services

Prinses Elisabethlaan 120 -1030Schaarbeek

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Hendricx

Beemd 23 -1640Sint-genesius-rode

Amiral Clean Belgium

Puccinistraat 66 -1070Anderlecht

Zelfstandige of bedrijf, als u geraakt wordt door een ramp, of vervuiling uw bedrijf aantast, dan bent u bij ons aan het goede adres voor alle reinigingswerken en reparatie na rampen.

Lgc Construct

Tervuursesteenweg 7 -1820Steenokkerzeel

Van Winkel San / Cv

Laekestraat 13 -3190Boortmeerbeek

Piva Oil

Leuvensesteenweg 25 -1910Kampenhout

Breng de warmte in huis met PIVA OIL. Piva oil Piva oil,Kampenhout,Belgique,Brandstaf,stookolie,tankcontrole,tank,diesel,mazout,verwarming, wurgerdiesel,voertuig,wagen,auto,transport,levering,petroleum,benzine,olie,controle,beveiliging,milieunoen,piv

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Alpha Group

François Gaystraat 290 -1150Sint-pieters-woluwe

Alphanet is een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaak en facilitaire diensten, waarvan de zetel zich in Brussel bevindt. Een schoon bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw opdrachtgevers, maar zeker ook bij uw medewerkers. Een frisse