U zocht op: saneringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Tankrecycling – Marc Van De Berckt

Venhoefweg 38 -2322Minderhout

Tankrecycling-Marc Van de Berckt bvba is uw ideale partner op gebied van tanksanering. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, opvullen en verwijderen van tanks zoals stookolietanks, mazouttanks, dieseltanks en derg. Wij voeren alles uit in eigen..

Anthonissen Jelle

Eester 11 -2960Brecht

laat uw tank reinigen en ledigen door firma Anthonissen Jelle BVBA. Anthonissen Jelle BVBA bezorgt u de nodige attesten waarin staat dat deze werken uitgevoerd zijn conform de Vlarem-milieuwetgeving.

Metaalconstructie-construction Metalique

Industriestraat 2 -2500Lier

M.I.C. staat voor Marine and Industrial Cleaning Services en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Dimo

Steenweg Op Diest 59 -2300Turnhout

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Brasschaatse Grond - En Afbraakwerken

Lage Kaart 431 -2930Brasschaat

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken? Dan bent u bij Brasschaatse Grond- en Afbraakwerken aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in: Brasschaat, Kapellen, Schilde, Schoten, Zoersel, Merksem.

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder