U zocht op: sanitair badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

Sanimato

Nekkerspoelstraat 263 -2800Mechelen

Sanitair plaatsen, badkamer renovatie, interieurwerken op maat of installatie van verwarming. Dat is werk voor Sanimato.

Dvo Services

Peisegemstraat 71 -1785Merchtem

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Duran Sanitair

Oude Antwerpsebaan 228 -2800Mechelen

Buytaert A.

D'helst 3 -9280Lebbeke

Wij staan ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit kan met installatie door onze gespecialiseerde teams, of u koopt de sanitaire artikelen bij ons en installeert zelf. Wij staan nadien ook ter uwe beschikking voor onderhoud en ...

Uw Loodgieter

Kerrebroekstraat 16 -9300Aalst

Duidelijke taal, overzichtelijke offertes, eerlijk advies en een correcte installatie. Dat is kortweg wat u van Uw Loodgieter mag verwachten.

Asr Sanitair

Provinciale Steenweg 443 -2627Schelle

U zoekt een professionele en betrouwbare loodgieter in de rupelstreek en omstreken?Wij zijn vakmannen met een jarenlange ervaring.

Loodgieterij De Keuster

Elststraat 30 -2660Hoboken

Loodgieterij De Keuster te Hoboken is uw specialist voor badkamers, sanitair en verwarming. Specialist in Junkers-Vaillant-Oertli Familiebedrijf met 60 jaar ervaring !

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.

De Wit Charly

Groenstraat 82 -1930Zaventem

Reeds 4 generaties kunnen de ruim 4000 klanten bij De Wit terecht voor sanitaire installaties, centrale verwarming en waterbehandeling, herstellingen, badkamerrenovatie en nieuwbouwprojecten.

Facq

Gangstraat 20 -1050Elsene

U bent professional en vraagt zich af wat de mogelijkheden zijn bij FACQ voor een sanitair of verwarmingsproject?Op basis van uw aanbesteding werken we een gedetailleerde offerte voor u uit, met een voorstel voor alle benodigde producten.

Huppe Belgium

Leuvensesteenweg 49 -1932Sint-stevens-woluwe

We geloven dat douches deze heel bijzondere plek zijn. Mensen trekken zich erin terug, om afstand te nemen van het gewoel van alledag en om nieuwe krachten op te doen. We willen u begeleiden bij de vormgeving van uw persoonlijke droomdouche