U zocht op: sanitair badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Driesmans Gerard

Sint-pietersstraat 24 -3110Rotselaar

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Duran Sanitair

Oude Antwerpsebaan 228 -2800Mechelen

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Sanimato

Nekkerspoelstraat 263 -2800Mechelen

Sanitair plaatsen, badkamer renovatie, interieurwerken op maat of installatie van verwarming. Dat is werk voor Sanimato.

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo

Laenen Kris

Kromstraat 19 -2260Westerlo

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen