U zocht op: sanitair plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Debrico

Molenbeeksestraat 117 -1020Brussel

Asr Sanitair

Provinciale Steenweg 443 -2627Schelle

U zoekt een professionele en betrouwbare loodgieter in de rupelstreek en omstreken?Wij zijn vakmannen met een jarenlange ervaring.

Easykit

Robert Dansaertlaan 13g -1702Groot-bijgaarden

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Egout Maintenance Services

Bergense Steenweg 1229 -1070Anderlecht

Vadaro

Rekhovenstraat 75 -3560Lummen

Sack Zelfbouw

Frank Van Dyckelaan 16 -9140Temse

MET SACK STEEK JE GELD OP ZAKDankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt. We begeleiden je, zodat je alles perfect installeert, met de glimlach! Hoe we dat doen? Door onze succesformule, zelfbouwpakketten & advies voor : verwarming, santitair, en

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Selleslagh Sanitair Cv

Nieuwe Kouterstraat(bor) 111 -2880Bornem