U zocht op: sanitair plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Easykit

Aarschotsesteenweg 33 -3110Rotselaar

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Techniek Op Maat Nv

Akkerstraat 3 -3111Wezemaal

Met Techniek Op Maat kan u al uw technische installaties probleemloos zelf realiseren. Bij het ontwerpen en leveren van uw systemen voorzien wij voldoende tijd om u op de meest professionele manier te begeleiden van

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Geens Leon

Doornlaarstraat 58 -2820Bonheiden

Leg het technisch inrichten van uw badkamer in de handen van een expert, doe beroep op Leon Geens BVBA voor de aanleg van sanitaire leidingen en het monteren van badkamer en toilet!

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Stuyck

Kallebeekstraat 50 -3191Hever

Sanitair installateur, centrale verwarming, loodgieter, badkamers. Aanleg en onderhouden van centrale verwarming en badkamerrenovaties en sanitaire installaties.