U zocht op: sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Keukens Van Lommel

Hagelberg 13 -2250Olen

Keukens Van Lommel. Met een keuken van VAN LOMMEL in huis is het altijd feest achter het fornuis. Keukens Van Lommel: Home Keukens Van Lommel, keukens, dressings, bureauinrichting, bureau, badkamers, slaapkamers, toestellen

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

Saunamania

Oosterwijkseweg 8 -2250Olen

Ecogieterij Bv

Keizershoek 228 -2250Kontich

Ecogieterij is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren, decor wanden. en design meubels

Wim Vranckx

Meirenstraat 41 -2250Olen

U kan een beroep doen op ons voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Wij bespreken samen uw plannen en bekijken welk systeem het beste bij uw wensen aansluit.