U zocht op: sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Lisp-liers Sprinklerbedrijf

Industriestraat 2 -2500Lier

LIERS SPRINKLERBEDRIJF LISP NV Is een flexibel BOSEC erkend sprinklerinstallateur die u een prima service levert voor de studie, advies en montage van sprinklersystemen en aanverwante specifieke dienstverleningen.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Av.san

Antwerpsesteenweg 312 -2500Lier

Wij zijn een firma die reeds 21 jaar actief is in het vernieuwen of renoveren van uw woning.Ons doel betaat er in, U tevreden te stellen op gebied van het plaatsen van alle sanitair, verwarming, renovatie van uw badkamer of uw gehele woning.

Smolders

Lispersteenweg 259 -2500Lier

Smolders Bvba - Schurhovenveld 4 316 - 3800 Sint Truiden - 011 697 570 home sitemap contact Aarde Warmtepompen Werking Van waar komt de warmte Water Vloerverwarming Wandverwarming Radiatoren Sanitair Vuur Stooklokalen Lucht Ventilatie Zon Zonnepanel

Tendotools

Mallekotstraat 63 -2500Lier

Bij ons kan iedereen terecht: van doe-het-zelver, over de ambachtsman tot de industriële houtbewerker. Het grootste gamma houtbewerkinsmachines in de Benelux vind je bij Tendotools

Van Der Wee Bouwmachines

Ondernemersstraat 1 -2500Lier

Van der Wee Bouwmachines richt zich vooral op de vloerder, tegelzetter en klinkerman.

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

A-box

Bremstraat 35 -2500Lier

Volledig uitgerust combi toilet dat makkelijk te plaatsen is in elke tuin en bij elk bedrijf, Luxueus ingericht mannen- en vrouwentoilet voorzien van alle comfort.

Lierse Ruimingswerken

Antwerpsesteenweg 60a -2500Lier

Lierse ruimingwerken ruimt, ontstopt en herstelt uw riolering en afvoer. Actief in heel de provincie Antwerpen