U zocht op: sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Avipko

Vloeiende 4 -2950Kapellen

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Van Oirschot Verwarmingsgroothandel

Vosveld 7 A -2110Wijnegem

Als technische groothandel bieden wij de laatste jaren ook producten aan voor ventilatie, regenwaterinstallaties, waterbehandeling,Via onze filiaalmedewerkers , account managers en nu ook onze webshop kan u meer info vinden i.v.m. ons uitgebreid ...

D.b.r.

Hollebeekstraat 24 -2660Antwerpen

DBR bvba uit Antwerpen is een renovatiefirma die voor elke renovatieklus de juiste vakman in huis heeft. Van badkamerrenovatie tot tegelwerken en vloeren. Wij doen het allemaal.

Vermaelen L. & Cā°

Conservenweg 15d -2940Stabroek

Vermaelen L. & Co een erkend installatiebedrijf in de sector van sanitair, centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, en meer. Het bedrijf legt zich toe op een gedntegreerde aanpak. Sanitair en HVAC-systemen worden als totaalpakket aangeboden.

Sanitaire Technieken Verheyden

Epicealaan 25 -2910Essen

Verheyden Installatiebedrijf is uw specialist op het vlak van verwarming en airconditioning evenals sanitaire werken. Warmtepompen, zonnepanelen.

Sanjo Depot Bvba

Oostmalsebaan 1 -2960Sint Lenaarts (brecht)

Sanjo Depot is uw tegel import winkel te Brecht met een correcte prijs - kwaliteit verhouding !!

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming