U zocht op: sanitaire installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Easykit

Aarschotsesteenweg 33 -3110Rotselaar

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Ingenieursbureau Botec

Terstraetenweg 33 -2160Wommelgem

Wij zijn een Belgisch ingenieursbureau gelegen te Wommelgem, vooral gednteresseerd in het ontwerp van liften, sanitaire installaties, elektrische installaties, verwarming, en bijzondere medische technieken.

Cyriel Aerts

Papenakkerstraat 55 -3200Aarschot

Bent u particulier of ondernemer en bezig met (ver)bouwen of renoveren? Dan installeren wij de beste centrale verwarming voor u in Aarschot.

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo