U zocht op: sanitaire installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Verschueren Sanitaire Installaties

Slachthuisstraat 40 -2300Turnhout

Wij zijn vooral actief in de zorgsector , overheidsopdrachten , industrie en andere grotere installaties.Onze kernactiviteit bestaat uit het verwezenlijken en onderhoud van sanitaire –en brandbeveiligingsinstallaties.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Ingenieursbureau Botec

Terstraetenweg 33 -2160Wommelgem

Wij zijn een Belgisch ingenieursbureau gelegen te Wommelgem, vooral gednteresseerd in het ontwerp van liften, sanitaire installaties, elektrische installaties, verwarming, en bijzondere medische technieken.

Bermax

Karel Soetelaan 46 -2150Borsbeek

Bermax is de specialist voor sanitair en loodgieter werken, cv, boiler of centrale verwarming installatie & onderhoud, rioleringswerken en gasaansluiting. Wij hebben een 24 uur service en zijn gevestigd in Deurne (Antwerpen).