U zocht op: schilderen binnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Stab

J.b. Desmethstraat 32 -1140Evere

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Is Werken

Autolei 228 -2160Wommelgem

Industrio

Augustijnenstraat 49-51 -2800Mechelen