U zocht op: schilderen binnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D & S Paint

Guillaume Lambertlaan 40 -3600Genk

Deusjevoo

Houtparklaan 1 -3600Genk

alle soorten en maten in beursstanden met slecht één constante, altijd 100% maatwerk en 100% origineel

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Tectum Aluminium

Troisdorflaan 6 -3600Genk

Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades. Uw renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudswerken volgen onze ervaren vakmensen op de voet op.Tectum Group levert steeds kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor lange termijn.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.