U zocht op: schilderen buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.

Goeyers

Borgersteinlei 40 -2860Sint-katelijne-waver

Ids Invest

Zwaantjeslei 41 -2170Antwerpen

Schilderwerken Mark Harvent

Augustijnenstraat 133 -2800Mechelen

Schilderwerken Mark Harvent is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven.Als zelfwerkend zaakvoerder kan u steeds rekenen op een kwaliteitsvolle ​afwerking ​en een uitstekende klantenservice.

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Kyle Lizin Deco

Begoniastraat 17 -9150Kruibeke

De Clercq Paul

Vaartstraat 18 -2520Ranst

Schilder- en decoratiewerken De Clercq Paul werd opgericht in 1987. Reeds 25 jaar zijn wij vertrouwd met deze sector. In 2009 zijn wij eveneens gestart met plafonneer- en bezettingswerken.