U zocht op: schilderen buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pol Mot

Brakelsesteenweg 78 -9400Ninove

Polyvalentie als schildersbedrijf is ons stokpaardje. Wij tellen een 18-tal full-time werknemers. De polyvalentie is een sterke troef ten opzichte van de concurrentie zorgt ook voor voldoende variatie voor het personeel.

Van Den Berghe Decor

Doornzeelsestraat 58a -9940Evergem

Schilder- en decoratiebedrijf. Van bij het eerste contact kiezen wij meteen voor een professionele aanpak. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over kleuren, materialen en hedendaagse verftechnieken.

Meirlaen Markeringen

Krekelstraat 6 -9810Nazareth

Op zoek naar de expert in wegmarkeringen en belijningen van wegen, bedrijfshallen, sporttereinen en ondergrondse parkeerplaatsen? Algemene Wegsignalisatie Meirlaen in Nazareth is uw partner

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

De Meulemeester Paul

Hemelrijkstraat 21 -9051Afsnee

Paul De Meulemeester is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de schilders ? en decoratiewereld. Het bedrijf profileert zich als een kwalitatief hoogstaande firma, met perfectie en klantvriendelijkheid als primaire doelstelling.