U zocht op: schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Pinxi

Excelsiorlaan 61 -1930Zaventem

25 lokale Belgische vakmensen, met samen meer dan 100 jaar ervaring, zijn uitgerust met modern materieel en brengen echt vakmanschap naar de werf. Zij denken mee, zoeken naar oplossingen en trachten het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Aras

Chaussee De Mons 691 -1000Brussel 1

ARAS COMPANY is een jong bedrijf in volle expansie, wij staan voor een directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, advies en deskundigheid. We staan garant voor een optimale afwerking van uw project.

Hemelaers

Blandenstraat 75 -3053Oud-heverlee

Wij zijn een modern schildersbedrijf voor professionele schilderwerken. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het behangen met kwaliteitsvol behangpapier, het plaatsen van vloerbekleding en raamdecoratie. atractivo | schilderwerk

Vm Pro Team

Jozef Van Hovestraat 88 -1950Kraainem

Onze dynamische KMO kreeg een nieuw onderkomen in Kraainem en de realisatie van een nieuwe bedrijfsafdeling, VM-Projects. De specialist van schilderwerken en behangwerken tot volledige renovatieprojecten.

Tuinman Gezocht

Humaniteitslaan 237 -1620Drogenbos

Heeft u last van tuinproblemen zoals ziektes, plagen of onkruid Onze tuinmannen kunnen u helpen bij het oplossen van deze problemen en het voorkomen van toekomstige problemen.