U zocht op: schilderen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miss Cleaning

Lammerdries 24 -2250Olen

M.I.S.S.NV is specialist in industriële straal en schilderwerken op de werf en in eigen atelier. Wij bieden een kwalitatieve, flexibele en veilige oplossing voor al uw straal- en schilderwerken. Team van 45 enthousiaste schilders.

Miss Baeten Industriele Schilderwerken

Lammerdries 24b -2250Olen

MISS, specialist voor industriÔle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie

Miss Cleaning

Lammerdries 24b -2250Olen

Miss Cleaning is al vele jareneen gevestigde waarde in de schoonmaakbusiness.We richten ons enkel naar bedrijven en zijn gespecialiseerdin het reinigen van kantoren, magazijnen en industriële omgevingen.

Miss Cleaning

Lammerdries 24 B -2250Olen

MISS, specialist voor industriOle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties