U zocht op: schilderwerk buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.

Goeyers

Borgersteinlei 40 -2860Sint-katelijne-waver

Schilderwerken Mark Harvent

Augustijnenstraat 133 -2800Mechelen

Schilderwerken Mark Harvent is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven.Als zelfwerkend zaakvoerder kan u steeds rekenen op een kwaliteitsvolle ​afwerking ​en een uitstekende klantenservice.

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

De Clercq Paul

Vaartstraat 18 -2520Ranst

Schilder- en decoratiewerken De Clercq Paul werd opgericht in 1987. Reeds 25 jaar zijn wij vertrouwd met deze sector. In 2009 zijn wij eveneens gestart met plafonneer- en bezettingswerken.

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Schilder - & Decoratiewerken Bernaerts

Heirbaan 15 -2640Mortsel

We bieden service en creatief maatwerk aan op het vlak van: schilderwerken, zowel binnen als buiten muurbekleding raamdecoratie vloerbekleding

Abbico-services

Pieter Breughelstraat 4 -2900Schoten

Abbico-Services is een professioneel en allround schildersbedrijf dat vlot en vakkundig al uw schilderwerken uitvoert. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds drie generaties het beste biedt op het gebied van:

Schilderwerken Tyck

Wijnegemsteenweg 39 -2970Schilde

Schilderwerken, buiten en binnen, bedrijven en particulieren

Verhaeghe Painting

Generaal Cabrastraat 3 -2020Antwerpen

Verhaeghe Painting is een jong en dynamisch schildersbedrijf met Olivier Verhaeghe als werkende patron aan het hoofd. Wij doen alle schilderwerken zowel binnen als buiten alsook behangen, plaatsen laminaat etc...