U zocht op: schilderwerk buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Berghe Decor

Doornzeelsestraat 58a -9940Evergem

Schilder- en decoratiebedrijf. Van bij het eerste contact kiezen wij meteen voor een professionele aanpak. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over kleuren, materialen en hedendaagse verftechnieken.

De Meulemeester Paul

Hemelrijkstraat 21 -9051Afsnee

Paul De Meulemeester is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de schilders ? en decoratiewereld. Het bedrijf profileert zich als een kwalitatief hoogstaande firma, met perfectie en klantvriendelijkheid als primaire doelstelling.

Malego

Asselsstraat 3 -9031Gent

De vakman voor al uw schilderwerk, binnenhuisdecoratie en verftechnieken. Schilderwerken MALEGO De verfspecialist in uw streek behang, behangen, bedrijfsruimten, binnenhuisdecoratie, borstel, buiten, decoratiewerken, gordijnen, glasvezelbehang, huis,

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Zenner Norbert Schilderwerken

Assenedesteenweg 124 -9060Zelzate

U heeft de juiste persoon gevonden voor al uw schilderwerk (binnen of buiten), decoratie van uw interieur en voor het zandstralen van verschillende materialen!