U zocht op: schoonmaak bij renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Antwerpse Ruimdienst

Sassenhout 21f -2290Vorselaar

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Alpe Projects

Korte Maalstraat 3 -2980Zoersel

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Domus V

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier