U zocht op: schoonmaak bij renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Jlb Dakwerken &aČ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Installatietechnieken Gebruers

Keurelaan 20 -2180Antwerpen

U kan steeds bij ons terecht voor al u werken rond Centrale verwarming,sanitair en elektriciteit. Ons team staat voor u klaar voor alle plaatsing,herstellingen en onderhoud.

Van Dieven Sven

Valaardreef 7 -2610Antwerpen

Momenteel beschikken wij over een atelier van 150 m² met parking. Een vrachtwagen met laadklep. Een camionette op milieubewuste CNG brandstof. Layher steigers, goed voor om en bij de 300 m² veilig werken op hoogte. Hydro-zandstraal apparatuur.

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Domus V

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier