U zocht op: schoonmaak ramen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Adricom Cleaning

Felix Timmermanslaan 57 -2547Lint

Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.

Coral And Fish Planet

Bethaniënlei 90 -2980Zoersel

Glazenwasserij Gigi`s window cleaning van vader op zoon , reeds meer dan 30 jaar actief bezig in deze sector. Wij reinigen zowel ramen traditioneel met de hand, alsook met het nieuwste osmose systeem van ionic.

De Meyer Cleaning

Pachthoevelaan 17 -2180Ekeren

Professionele glazenwasser die al uw noden en wensen kan vervullen voor proper en streeploos resultaat. Of je nu de ramen wil wassen van je huis, appartement, bedrijf, school of andere. Wij zijn flexibel genoeg om de klus te klare

Aqua Cleaning Services

Steenstraat 75/1 -2180Antwerpen

Aquacleaning Services bvba is reeds jaren actief in de schoonmaaksector. Zowel particulieren als bedrijven rekenen op ons voor de grondige schoonmaak van hun raamwerk.

All Cleaning Services Belgium

Egied Segerslaan 45 -2610Antwerpen

Onder kantoor schoonmaak vallen een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals reiniging van kantoormeubilair en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u altijd extra werkzaamheden aangeven die u onder de kantoor schoonmaak wilt laten vallen.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

D-junior

Kerkstraat 131 -2640Mortsel

D-junior bvba is een dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in de schoonmaak en het onderhoud van gebouwen. Dit blijft niet noodzakelijk beperkt tot stofzuigen en kuisen, ook ramen wassen behoort tot onze service.

Aquanet

Kapellei 86 -2980Zoersel

Via Ons Strenge Kwaliteitscontrolesysteem Kunnen We Permanent Hoogwaardige `Cleaning & Facility`-Services Garanderen.

Aronia

Willem Lepelstraat 18 -2000Antwerpen

Aronia Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf. Schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen, warenhuizen... Reinigen van ramen, tapijt- en andere vloeren, reinigen na brand, waterschade...

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Briljant

Hoek 23 -2850Boom

Briljant Glazenwasserij is een professionele firma sinds 1990, dus met jarenlange ervaring.De zelfwerkende patroon ziet er nauwlettend op toe dat alles piekfijn wordt afgeleverd. Daardoor kan onze firma pogen op een jarenlange klantenbinding.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.