U zocht op: schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S&s Facility Services

Tweesprongdreef 10 -2360Oud-turnhout

S&S Facility Services is een partner voor het kleine, - midden en grote bedrijf op het gebied van advies, beheer & organisatie, controle & inkoop van facilitaire diensten en bewerkstelligen van collectieve contracten v

Siro Cleaning Solutions

Lage Darisdonk 1 -2360Oud-turnhout

Bij Siro Cleaning Solutions kan u terecht voor al uw reinigingswerken. Zowel particulieren als winkels of bedrijven helpen wij graag verder met onze persoonlijke aanpak en service.

Gcs Technics

Hofstede 1 -2360Oud-turnhout

Welkom op de website van GCS Technics. U krijgt bij ons advies over de meest zuinige oplossingen en we passen de nodige milieuvoorschriften toe. Ook voor herstel- en onderhoudswerken kan u bij ons terecht.

Ferdinand Van Gorp

Ambachtstraat 7 -2360Oud-turnhout

Schildersbedrijf Van Gorp heeft meer dan 50 jaar ervaring in alle schilder en behangwerken, schildertechnieken en vloerbekleding.

Fransen Bouwonderneming

Beyntel 5 -2360Oud-turnhout

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering.

Lenaerts Hvac

Neerstraat 44 -2360Oud-turnhout

Ednico - Cago

Neerstraat 90 -2360Oud-turnhout

Ednico-Cago is gespecialiseerd in professionele koffers: presentatiekoffers, apparatuurkoffers, transport bescherming koffers, gereedschapskoffers. Al deze verschillende koffers zijn verkrijgbaar in meerdere materialen zoals oa. aluminium ...

Apotheek Stas

Polderstraat 32 -2360Oud-turnhout

Delahaut Autolakken

Steenweg Op Ravels 43 -2360Oud-turnhout