U zocht op: schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alga Clean

Hertogstraat 54b -1150Sint-pieters-woluwe

Zowel tijdens de week als in het weekend, transformeert ons ervaren personeel, uitgerust met specifiek materiaal, uw bouwterrein in een gebouw, lokaal of woning klaar voor de verwelkoming van zijn nieuwe gastheren.

Teleclean

Boondaalse Steenweg 6 -1050Brussel 5

Teleclean is marktleider in het reinigen van informatica-en telefoonparken.Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak volgt Teleclean de technologische vooruitgangen op de voet om zijn klanten de meest veilige en innovatieve oplossingen aan te bieden

Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Ess

Louizalaan 480 -1050Elsene

schoonmaakbedrijven

Immoneuf

Waterloosesteenweg 1437 -1180Ukkel

Aurornet

Steenweg Op Waver 554 -1040Etterbeek

Maxi Cleaning

Lambroekstraat 9 -1930Zaventem

A.B. Maxi Cleaning heeft een stevige reputatie in de regio opgebouwd. Enerzijds dankzij de correcte service bij onze ruimdienst, ontstoppingsdienst en tankservices.

C.d. Net

Konkelstraat 70 -1150Sint-pieters-woluwe

Onze voornaamste werkzaamheden zijn: Reinigen van kantoren, Reinigen van gemeenschappelijke van gebouwen, Reinigen van ruiten, Reinigen van vast tapijt, Renovatie van marmer, Vervanging van personeel, Verkoop reinigingsproducten en materiaal.

Euroclean Leuven

Tweekleinewegenstraat 88 -3001Heverlee

EUROCLEAN NV behoort tot de absolute top van de schoonmaakindustrie in België.