U zocht op: schoonmaakbedrijf leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Sanifaust

Appelboomstraat 360 -1070Anderlecht

Egenet

Sylvain Dupuislaan 233 -1070Anderlecht

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Protector Belgium

Biestebroekstraat 2 A -1070Brussel

Uw partner voor zwambestrijding, opstijgend grondvocht en houtbescherming in regio Anderlecht, Brussel

Ambiance-zen

Sylvain Dupuislaan 360 -1070Anderlecht

Wij bieden massages aan voor bedrijven, de" stoelmassage" is de oplossing om uw werknemers even te laten ontspannen! onze techniek verbeterd de bloedcirculatie waardoor spanning en stress verdwijnen.

Allo Guepes

Industrielaan 130 -1070Anderlecht

KO services est un professionnel de la désinfection et de la lutte contre les insectes et contre les rongeurs dans le nord. K O SERVICES allo guepes désisectisation dératisation désinfection nord

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Schoonmaakbedrijf, Cleaning Services, Industrial Cleaning, Facility Management

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Jobmatch Digital

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een perfecte match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies. Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden.

Amiral Clean Belgium

Puccinistraat 66 -1070Anderlecht

Zelfstandige of bedrijf, als u geraakt wordt door een ramp, of vervuiling uw bedrijf aantast, dan bent u bij ons aan het goede adres voor alle reinigingswerken en reparatie na rampen.

Netto - Clean

Tulpenplein 15 -1070Anderlecht

Nilfisk Advance

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Dankzij onze bijna honderd jaar lange ervaring met het ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines is Nilfisk-Advance uitgegroeid tot een specialist op het gebied van schoonmaken. Onze kennis van industriële reinigingsprocessen is duidelijk...

Iss Brussel

Resaerchdreef 10 -1070Anderlecht

Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en deze te beheren op het vlak van schoonmaak...

Elis Belgium

Industrielaan 145 -1070Anderlecht

Beroepskleding geeft in belangrijke mate uiting van uw merkimago. Het geeft de identiteit van uw onderneming weer en weerspiegelt in de ogen van uw klanten uw professionaliteit.

Argea

Fernand Demetskaai 52 -1070Anderlecht

Banf Horeca

Bollinckxstraat 250-252 -1070Anderlecht

Ts Clean

Bizetplein 47 -1070Anderlecht

A.d.f. Renove

Erasmusstraat 29 -1070Anderlecht

A.D.F. Rénove is een onderneming die gespecialiseerd is in de renovatie van gebouwen en die haar jarenlange ervaring met afwerkingswerkzaamheden binnen en buiten privé- en openbare gebouwen en industriële sites ten dienste van haar klanten stelt.

Aluclean

Herdersliedstraat 99 -1070Anderlecht

Archim´aide

Bergense Steenweg 1129 -1070Anderlecht

Archim'Aide Scalemodels ligt in het Brusselse Grimbergen. Onze specialiteit? Concept, creatie en realisatie van precieze modellen, prototypes, miniaturen en maquettes van hoge kwaliteit.

Glutenfree-cs

Charles Plisnierlaan 13 -1070Anderlecht