U zocht op: schoonmaakbedrijf leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Assist At Home

Luchthavenlei 7 B -2100Deurne

Wil je meer tijd voor je gezinOf voor je hobby`sWil je geen uren strijken, poetsen, koken, boodschappen doen, ...Dan is Assist at Home jouw partner!

Urban Height Solutions

Karel Govaertsstraat 62 -2100Deurne

UHS is een gespecialiseerd bedrijf in de aanneming van hoogtewerken dmv touwtechnieken (Rope Access). Deze techniek maakt elke industriële toepassing mogelijk doordat elke plek, hoe moeilijk bereikbaar ook, toegankelijk wordt gema

Cleaning & Company

Boterlaarbaan 108 -2100Deurne (antwerpen)

Onze afdeling Industriële Reiniging staat in voor het vakkundig reinigen van silo`s, ruwbouw, trucks,... Afdeling bedrijfshygiëne staat in voor het vakkundig reinigen van keukeninstallaties, rolcontainers,...We reinigen ook verwarmingsketels ...

Babel Ophoff Vertalingen

Alfons Schneiderlaan 136 -2100Deurne

Wij verzorgen vertalingen en revisies van zowel algemene als redactionele teksten, technische handleidingen, handelscorrespondentie, contracten en juridische documenten (al dan niet beëdigd of gelegaliseerd) en websites.

Streeploos

Schotensesteenweg 317 -2100Deurne (antwerpen)

Streeploos bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is in Antwerpen en grote omgeving. Onze professionele dienstverlening is gericht op zowel particulieren als bedrijven, verenigingen van eigenaren, beheerkantoren en vastgoed-management.

Abc - Plan Id

Lundenstraat +37 -2100Antwerpen

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Vebego Services

Luchthavenlei 7b -2100Antwerpen

Bedrijven schoonmaken is wat we doen en goed doen.Wat dat schoonmaken concreet inhoudt, kan nogal verschillen: het kan gaan over de courante schoonmaak van kantoren, de vergaderzaal, de kantine, het onthaal.

Mega Cleaning Service

Lammergierstraat 49 -2100Antwerpen

We zijn een onderneming met Poolse medewerkers. We hebben een jarenlange ervaring zowel in België als in andere landen (Polen). Eerlijkheid, efficiëntie, orde, netheid , zin voor detail en vriendelijkheid zijn onze sterkste troeven.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Feyter Forkliftservices Bvba

Middelmolenlaan 175 -2100Antwerpen

Feyter Forklift Services is totaalleverancier op gebied van interne logistiek en material handling. Verkoop, verhuur en onderhoud van o.a. heftrucks, verreikers en container handlers behoren tot de kernactiviteiten.

Cool & Heat Solutions

Confortalei 85 -2100Antwerpen

Koeltechniek|Air Conditioning|Warmtepompen

Antwerp Fuel Transport

Middelmolenlaan 175 -2100Deurne (antwerpen)

U bent een particulier die wilt overschakelen van olie naar gas. Of als u alsnog de nodige attesten nodig heeft voor uw oude bestaande mazouttank.

Aroo Bedrijfshygiene

René Kerssestraat 41 -2100Deurne