U zocht op: schoonmaakbedrijf leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Serkon

Nieuwe Baan 44 -9120Vrasene

Zij staan dan ook garant voor de betere dienstverlening en kwaliteit, maken gebruik van de nieuwste schoonmaakprodukten passen het goede van vroeger en het beste van nu toe.Serkon staat voor Service & Kontrole.

Industrial Automotive Services

Nieuwlandstraat 6c -9120Melsele

Automotive Services (IAS).Als officieel verdeler van het Eurol gamma voor België en Luxemburg kunnen wij u een uitgebreid gamma aanbieden van oliën, vetten, winterproducten en toebehoren.

Dishwash

Nieuwlandstraat 2a -9120Beveren-waas

Dishwash is een bedrijf uit het Waasland met een uniek concept: de vuile afwas ophalen en vervolgens kraaknet terugbrengen. Het is d? oplossing voor de enorme stapel vaat in restaurants, cateringbedrijven, ziekenhuizen en zorgcentra.

Filip Goossens

Boekweithofstraat(hsd) 20 -9120Beveren

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Heyrman - De Roeck

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Sedert meer dan 60 jaar is één van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf het plaatsen van talud en oeverversterkingen, zowel voor de openbare als privésector. Mede door onze eigen import van schanskorven en hardhout kunnen wij deze werken uitvoeren aa

Bouwbedrijf Floré

Schaarbeekstraat(mel) 21 -9120Beveren

Renovatiewerken en complexe verbouwingen in publieke en private sector.Totaalprojecten in de rehabilitatie van sociale woningen, rusthuizen, ziekenhuizen en scholen.

Belgium Technical Support

Albert Panisstraat 89 -9120Beveren-waas

BTS Food is een uitzendkantoor gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel voor de beenhouwerij. We zijn als enige gespecialiseerd in dit vakgebied en reeds meer dan 10 jaar actief.