U zocht op: schoonmaakbedrijf specialist

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Q-clean

Brechtsebaan 36 -2900Schoten

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Arivic

Melkerijstraat 38 -2900Schoten

ARIVIC bvba profileert zich als specialist ter preventie en bestrijding van olie- en chemicaliënvervuilingen, zowel te water als op het land.

Recoclean

Metropoolstraat 30 -2900Schoten

Specialist in het totaal oplossingen conserveringstechnieken voor de particulier, industrie en maritieme sector:Schilderen, hogedruk wassen, gritstralen, ....

Dakrubber Schoten

Villerslei 79 -2900Schoten

Dakrubber Schoten is uw specialist in het isoleren van uw plat dak en omdat de Vlaamse regering een isolatienorm heeft opgelegd tegen 2020 voor alle woningen, zijn een groot deel van onze projecten MET isolatie.

Schilderwerken Kets

Constant Neutjensstraat 56 -2900Schoten

Alle schilderwerken-Rudi Kets en Zoon:ook klassiek, interieurdecoratie, behang, vloerbedekking, enz. Schilderwerken Rudi Kets en Zoon - Schoten Kets Rudi schilderwerken schildersbedrijf behang verf interieurdecoratie vloerbedekking schilders vloerbek