U zocht op: schoonmaakbedrijf specialist

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tru Cleanroom Cleaning

Nieuwpoortlaan 15 B -3600Genk

Welkom bij TRU, het enige bedrijf dat exclusief gespecialiseerd is in cleanroom reiniging. Het specialisme en de kennis, bij een cleanroom cleaner, zijn noodzakelijk om de functionele normen van de cleanroom te kunnen behouden.

Brazil Company

Weg Naar As 110-112 -3600Genk

De specialist in koffiemachinesKoffie & toebehorenAlle apparaten voor horeca en GrootkeukensUw specialist voor exclusieve koffiesService 7 dagen op 7FRANKE volautomatische koffiemachinesBRASILIA espressomachines

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Knaepen Siegfried & Mitskou Dimitri Gevelbepleisteringen

Nieuwpoortlaan 19 -3600Genk

KM Gevelbepleistering is uw absolute partner voor gevelbepleistering, herstelling en reiniging van gevelpleister of crepi. Als specialist in gevelbepleisteringen behoort KM Gevelbepleisteringen dan ook tot de top.

Auto Afbraak Genk

Marcel Habetslaan 24 -3600Genk

Op zoek naar onderdelen voor uw Italiaanse bolide? U bent aan het juiste adres. Auto Afbraak Genk (AAG) is d? specialist op het gebied van 2dehands onderdelen van Italiaanse merken in zowel Belgi? als Nederland.