U zocht op: schoonmaakbedrijf vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

D.r.d.

Wayenborgstraat 16 -2800Mechelen

Bij DRD vind je alle info in verband met DRD Reinigingsproducten uit Tildonk, gespecialiseerd inreinigingsproducten voor horeca en groothandel. Welkom op de website van DRD Reinigingsproducten!

Gero Wonen

Aarschotsesteenweg 151 -2500Koningshooikt

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Of is jouw kleerkast aan vervanging toe? In onze uitgebreide meubelwinkel vind je gegarandeerd wat je zoekt. - See more at: http://gerowonen.be/#sthash.6R41UMH9.dpuf

Standard Ahz

Tiensesteenweg 386 -3000Leuven

Bij ons vind je het allemaal! Kachels en haarden Barbecues en toebehoren Brievenbussen Schoorsteenpijpen en voeringen Tuinmeubelen.

Vranckx

Leuvensesteenweg 287 -3070Kortenberg

deBeste.be bedrijvengids. De beste belgische bedrijven onder één dak, gemakelijk zoeken en vinden via de zoekmachine of via de categorieën. Franstalige versie www.lesmeilleurs.be U kunt ook zoeken in Frankrijk, Zwitserland, Monaco, Luxemburg en Congo

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers

Vosschemie-benelux

Mechelsesteenweg 303 -2500Lier

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.