U zocht op: schoonmaakbedrijf vinden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

De Kobra

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

De Kobra is uw one-stop shopping adres voor systemen en service op het gebied van ventilatie voor keukens en verbruikszalen. Zowel horeca en grootkeuken, als de veeleisende particulier, vinden gegarandeerd hun gading in het veelzijdige aanbod

Veronove Group

Brusselsesteenweg 368 -9402Ninove

In ons rijk gevulde gamma vind je natuursteentegels, maar ook cementtegels en tegels voor badkamer en terras. Interesse? Kom langs in de showroom of neem rechtstreeks contact op!

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.